GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: FIFA, Nieuws

Wat zijn FUT 22 Headliners en wanneer krijgen ze een upgrade?

Headliners in FIFA 22 Ultimate Team zijn spelers die het beste in vorm zijn in het echte seizoen. Het eerste FIFA Ultimate Team Headliners team is verkijgbaar vanaf 31 december 2020 tot en met vrijdag 7 januari 2022. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over deze elbegeerde oranje-paarse upgrades.

FUT 22 Headliners zijn speciale dynamische items die geüpgraded zijn met de mogelijkheid om nog verder geüpgraded te worden op basis van individuele en teamprestaties in de rest van het echte voetbalseizoenseizoen 2021/2022. Elk Headliners-speleritem heeft een eerste permanente upgrade, hoger dan elk willekeurig item op basis van prestaties (Team of the Week of Man of the Match) of hun standaarditem als ze geen upgrade hebben gehad.

Wanneer krijgen Headliners een upgrade?

Elke keer als een Headliner-speler een upgrade krijgt, krijgt zijn Headliner-item ook een upgrade. Bovendien ontvangen FUT 22 Headliners ook een extra eenmalige permanente upgrade als hun club vier opeenvolgende overwinningen behaalt in de rest van het nationale competitieseizoen. Let wel op, alleen nationale competitiewedstrijden tellen mee voor de winstreeks van de club van een speler. Wedstrijden voor nationale bekers, UEFA-competities en interlands tellen niet mee voor de winstreeks van een club.

Headliner-items krijgen GEEN upgrade op basis van Player of the Month en andere campagnes zoals Team of the Year, Team of the Season of andere FUT-campagnes.

De positie van het Headliner-item zal altijd hetzelfde blijven als de positie waarin het werd uitgebracht.

Het eerste FIFA Ultimate Team Headliners team is verkijgbaar vanaf 31 december 2020 tot en met vrijdag 7 januari 2022.

>
MENU