GameNerds | Get Smarter with Games
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

Nieuwe multiplayer modi in Call of Duty Modern Warfare

Na een actievolle week, inclusief de release van seizoen 4 en Double XP Weekend, heeft Activision deze week gloednieuwe content onthuld die naar Call of Duty komt. 

Dit is wat er beschikbaar zal zijn in Call of Duty Warzone en Modern Warfare tijdens deze week:

Warzone Rumble:

Deze epische 50v50-strijd is een blijvertje. Warzone Rumble is uitgebracht als onderdeel van de lancering van seizoen vier.

Je hebt je team en zesenveertig extra teamgenoten in dit grootschalige gevecht in Warzone. Je hebt misschien meer spelers om je rug te dekken, maar je hebt ook 50 vijanden aan de andere kant klaarstaan om jou neer te knallen.

Hoe kleiner de cirkel, hoe moeilijker de strijd, maar laat dat je er niet van weerhouden om de overwinning te behalen in de 50v50 Team Deathmatch face-off – Warzone Rumble.

multiplayer modi

One in the chamber:

De modus debuteert in Modern Warfare! One in the Chamber is een Free-For-All-modus waarin elke speler de wedstrijd begint met een enkele kogel in een willekeurig geselecteerd wapen. Je kunt nog een kogel verdienen door een kill te krijgen, en elk wapen is een one-shot kill. Je hebt maar drie levens en de hoogste score wint.

Naast deze twee nieuwe modi zijn Solos, Duos, Trios en Quads ook beschikbaar. Jammer genoeg heeft Acti besloten om Plunder tijdelijk te verwijderen. Laten we hopen dat deze modus weer snel terugkomt!

>