GameNerds | Get Smarter with Games
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Tickets voor de SUPER SMASH BROS. ULTIMATE EUROPEAN SMASH BALL TEAM CUP 2019 zijn beschikbaar

Fans die reikhalzend uitzien naar de finale van de Super Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup 2019 kunnen nu naar de officiële ticket-website gaan om zich in te schrijven voor tickets, zolang de voorraad strekt. Tickets bieden fans toegang tot de Beurs van Berlage in Amsterdam, waar ze de spanning van de Europese finales van dichtbij kunnen meemaken. Ondertussen kunnen kijkers van over de hele wereld de finales via livestream volgen – daarover volgt later meer informatie. Bekijk de video Finale van de Super Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup 2019 – 4 en 5 mei in Amsterdam op het officiële YouTube-kanaal van Nintendo.

Nu teams uit heel Europa hun plaats in de finale hebben veiliggesteld, tellen fans de dagen af tot het evenement zal plaatsvinden in de Beurs van Berlage, Amsterdam op 4 mei vanaf 11:00 uur en op 5 mei vanaf 11:00 uur. Wie de actie en hoogtepunten van zijn of haar favoriete team live wil meemaken kan zich voor tickets registreren op de officiële ticket-website. Tickets zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij. Bezoekers kunnen zich aanmelden voor één dag of beide dagen. Diegene die niet naar Amsterdam kunnen komen om de finale live bij te wonen kunnen het hele toernooi op de voet volgen via de Twitch– en YouTube-kanalen van Nintendo.
Houd er rekening mee dat op 4 mei Dodenherdenking plaatsvindt in Nederland. Dat betekent dat om 20:00 uur twee minuten stilte wordt gehouden in het hele land. We vragen bezoekers dit te respecteren in openbare ruimtes, zoals treinstations of centrale pleinen. Op 5 mei wordt Bevrijdingsdag gevierd. We vragen bezoekers om tijdens hun verblijf met deze evenementen rekening te houden.
Nederland wordt tijdens het European Smash Ball Team Cup vertegenwoordigd door team Triple SSS, bestaande uit de spelers Supahsemmie, Space en SKIPPER. De drie jongens behaalden in een spannende finale tijdens Heroes Dutch Comic Con een 3 – 1 overwinning op Team Brabant en werden daarmee Nederlands kampioen. Bekijk hier een aantal hoogtepunten van hun wedstrijd.
De teams die in Amsterdam deelnemen zijn:
image
Helaas is het voor de Russische kampioenen, Ye Olde Guard, niet mogelijk om deel te nemen aan de finale vanwege visumkwesties. De groep van drie teams waar het Russische team deel van uit zou maken bestaat nu uit twee teams. Deze twee teams zullen doorgaan naar de play-off-ronde, maar zullen het wel tegen elkaar opnemen in een one-off match om de seeding te bepalen voor de play-off bracket.
Om te bepalen welk team in Amsterdam tot Europese Super Smash Bros. Ultimate-kampioen wordt gekroond, worden gekwalificeerde teams verdeeld in 4 groepen van elk 3 teams, waarbij de beste 2 teams van elke groep doorgaan naar de kwart finales. Alle details over de spelregels staan vermeld in de officiële toernooiregels.
Het winnende team gaat niet alleen naar huis met de Europese kampioenstitel, ze ontvangen ook een speciale trofee en unieke Super Smash Bros. Ultimate Nintendo Switch-Pro-Controllers. Bovendien mogen ze Europa vertegenwoordigen tijdens het Smash Bros. Ultimate World Championship 2019 3v3 in L.A voor een kans om wereldkampioen te worden.
>