GameNerds | Get Smarter with Games
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

Modern Warfare en Warzone Season 4 Reloaded: Alles wat je moet weten

Infinity Ward brengt vandaag Modern Warfare en Warzone Season 4 Reloaded uit op PlayStation 4, Xbox One en pc. De nieuwe update bevat de nieuwe Battle Royale Quads voor 200 spelers, nieuwe Operator, nieuwe Sniper, nieuwe multiplayer map, nieuwe modi en meer voor de game.

Warzone Battle Royale met 200 spelers

Met de nieuwste update is het nu mogelijk om met maximaal 200 spelers in Warzone Battle Royale te spelen. Dat betekent dus 50 Quads die met elkaar vechten voor de felbegeerde eerste plek! Dit maakt Warzone tot een nog grotere Battle Royale-ervaring, dus bereid je voor om samen met 199 andere spelers chaos te veroorzaken!

In-Match Contract

Terwijl je vecht door de Warzone is het nu ook mogelijk om op zoek te gaan naar Supply Run Contracts. Na activering worden jij en je team (indien van toepassing) doorverwezen naar een nabijgelegen Koopstation. Bereik het binnen de tijdslimiet om korting te krijgen op aankopen van Buy Station.

Juggernaut Royale-modus

Maak je klaar met een Juggernaut-pak in de Juggernaut Royale-modus. Zoek een van de airdropped care packages om de Juggernaut te worden en gebruik het minigeweer om vijanden en voertuigen aan te vallen. Zodra een Juggernaut naar de Gulag is gestuurd, zal er een nieuw Juggernaut-care packages op de map verschijnen.

De Spotter Scope

Beschouw dit als een krachtige scoop zonder de glinstering; Met deze ganoe kun je de omgeving om je heen scannen en vijanden markeren zonder te worden gedetecteerd. Perfect voor scouting, de Spotter Scope is een geweldig hulpmiddel voor operators die hun volgende zet willen plannen en niet teveel willen opvallen.

Maak kennis met de Rytec AMR.

Dit beest met een kaliber van .50 voegt zich bij de drie andere wapens in de categorie sluipschuttersgeweren en kun je vrijspelen via een in-game uitdaging. Er is ook een blauwdrukvariant beschikbaar om door de winkel te gaan via de ‘Lost Souls’-bundel.

Of je nu een doelwit moet vergrendelen in Multiplayer, AQ in Co-Op moet vernietigen of die Cross-Verdansk-opname in Warzone moet maken, de Rytec AMR is een van de dodelijkste halfautomatische antimateriaalgeweren die een operator kan krijgen handen op. Gebruik de meegeleverde picatinny rail om Gunsmith uit te werken naar de situatie en ga terug in de strijd als de betrouwbare scherpschutter van je team.

Nieuwe multiplayer map: Cheshire Park

Degenen die de volledige ervaring van Modern Warfare hebben, hebben een nieuwe locatie om te implementeren: Cheshire Park.

Cheshire Park, gelegen in het stedelijke Londen, Engeland, is een pittoreske tuin en serre waar operators van deur tot deur of door het centrale met flora gevulde gebied zullen strijden.

Ga naar de herenhuizen voor lange zichtlijnen, de winkels om doelen vast te leggen door middel van intense CQB-gevechten, of ga naar de zijstraten om snelkoppelingen te maken. Als je durft, probeer dan diegenen uit te dagen die zich kunnen vestigen in etalages, telefooncellen, voortuinen of steigers.

Nieuwe multiplayer-modus: Team Defender

Bijna tien jaar geleden geïntroduceerd, keert Team Defender terug naar Modern Warfare als een snelle, objectieve spelmodus die een draai geeft aan de traditionele Capture the Flag-formule.

In plaats van dat beide teams hun respectievelijke vlaggen verdedigen, is er maar één vlag die een teamlid kan vastleggen en vasthouden. Een ploeg verdient een punt voor elke seconde dat een van hun leden deze vlag vasthoudt, wat betekent dat het verdedigen van de drager een must is voor de overwinning.

Behalve dat ze de vlag nodig hebben om punten te verdienen, zullen aanvallers de carrier naar beneden willen halen voor punten, wat zal leiden tot games waarbij beide squads tot de allerlaatste seconde verwoed zullen proberen de controle over de vlag te ontnemen in deze pulserende multiplayer-ervaring.

Season 4 Reloaded Roadmap:

Bron: Activision

>