GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: FIFA, Nieuws

Krijgt FIFA 21 cross-play ondersteuning?

In een tijd waarin steeds meer games cross-play ondersteunen is natuurlijk de vraag van veel FIFA-spelers of FIFA 21 ook cross-play gaat ondersteunen?

EA SPORTS laat weten dat ze wel bezig zijn met het onderzoeken naar de mogelijkheden daarvan, maar dat ze op dit moment daar nog niks over kunnen verklappen. Aangezien FIFA 21 later dit jaar ook voor Google Stadia verschijnt en er niet heel veel spelers zijn op Stadia, denk ik persoonlijk dat EA SPORTS daar wel een cross-play gaat integreren met pc-spelers. Andere games op Stadia zoals Destiny 2 en The Division 2 maken hier al gebruik van.

”Spelers toestaan om EA SPORTS FIFA tegen elkaar te spelen ongeacht het platform is een van onze doelstellingen op lange termijn. Op dit moment hebben we geen nieuws, maar we blijven de integratie ervan onderzoeken en zullen updates delen als die er zijn.”

FIFA 21 wordt op 9 oktober 2020 wereldwijd gelanceerd voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC en komt deze winter naar Google Stadia, PlayStation 5 en Xbox Series X.

Meer FIFA 21:

>