GameNerds | Get Smarter with Games
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Featured, Nieuws

Krijgen we een Next-Gen update voor Modern Warfare?

Call of Duty Modern Warfare is misschien wel de meest populaire titel in de hele Call Of Duty-franchise. Wanneer er een nieuwe ontwikkeling over wordt aangekondigd, is de hype enorm. Er wordt momenteel gespeculeerd over een mogelijke Next Gen-versie van Modern Warfare!

Een medewerker van Infinity Ward heeft onlangs bevestigd dat er nieuwe Modern Warfare-content aankomt. Wat het precies gaat brengen is nog niet bekend, maar er wordt dus massaal gespeculeerd over een mogelijke Next Gen-versie van Modern Warfare. Hier is alles wat we weten over dit zoetsappige gerucht.

Reddit-gebruiker asjonesy99 heeft een bericht geplaatst in r / GamingLeaksAndRumours dat sterk verwijst naar een next-gen-versie van de titel die binnenkort komt. Het vervolgkeuzemenu toonde de PS4-versie bij aankoop van de game, maar wat de aandacht van fans trok, was de optie voor een PS5-versie.

Houd er rekening mee dat dit nog steeds een gerucht is! Al hopen we natuurlijk dat er snel een next gen-versie van Modern Warfare speelbaar is!

 

>