GameNerds | Get Smarter with Games
SOCIAL:
Filed under: FIFA, Nieuws

FIFA 21 kondigt partnership aan met AC Milan en Inter Milan

Vandaag kondigt EA SPORTS een partnership aan met AC Milan en Inter Milan voor FIFA 21. Na aankondigingen van partnerships met Real Madrid en La Liga, is vandaag ook een meerjarige licentieovereenkomst met AC Milan en Inter Milan afgesloten.

EA SPORTS stelt beide clubs in staat om hun groeiende fanbases te vergroten door de meer dan 100 miljoen FIFA-fans over de hele wereld de mogelijkheid te bieden om deel te nemen en te spelen als AC Milan en Inter Milan. FIFA heeft de clubs al geholpen om internationaal meer erkenning te krijgen. Van de in-game fans van AC Milan en Inter Milan komt 36% buiten Italië vandaan.

“Het blijven verbeteren van strategische club partnerships in Italië is cruciaal voor onze visie en toewijding om de liefde voor de sport te vergroten, en in dit geval voetbal wereldwijd, middels authentieke interactieve ervaringen”, zegt Nick Wlodyka, Vice President & GM, EA SPORTS FIFA. “We kijken ernaar uit om fans de komende jaren een innovatieve en interactieve FIFA-ervaring te bieden.”

FIFA 21 wordt op 9 oktober 2020 wereldwijd gelanceerd voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC en komt deze winter naar Google Stadia, PlayStation 5 en Xbox Series X.

Meer FIFA 21:

 

>