GameNerds | Get Smarter with Games
SOCIAL:
Filed under: FIFA, Nieuws

FIFA 21 Companion-app/Webapp releasedatum voor PC, Android, IOS

De FIFA 21 Ultimate Team Companion-app is dé perfecte app om altijd en overal Squad Management-taken en Squad Building-uitdagingen willen voltooien, of om simpelweg spelers te verhandelen.

Zoals ieder jaar kijken FIFA-fans uit naar de release van de FIFA 21 Ultimate Team Companion-app. De grote vraag is natuurlijk: Wanneer is de app beschikbaar voor PC, Android en IOS?

De FIFA Ultimate Team Companion-app wordt altijd 1 week voor de officiele release uitgebracht. Aangezien iedereen die de Champions Edition of de Ultimate Edition heeft besteld, de game al vanaf dinsdag 6 oktober kunnen spelen, wordt de Companion-app op woensdag 30 september uitgebracht voor Android, IOS en ook als webapp.

Hoelaat de FIFA 21 Ultimate Team Companion-app beschikbaar is blijft altijd een groot mysterie, maar meestal is dat aan het einde van de middag of begin van de avond. Zodra we meer informatie hebben laten we jullie het meteen weten.

FIFA 21 wordt op 9 oktober 2020 wereldwijd gelanceerd voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC en komt deze winter naar Google Stadia, PlayStation 5 en Xbox Series X.

Meer FIFA 21:

>