GameNerds | Get Smarter with Games
SOCIAL:
Filed under: FIFA, Nieuws

FIFA 21 Career Mode krijgt flink aantal vernieuwingen

Vandaag heeft Electronic Arts nieuwe innovaties onthuld in de populairste speltypen in FIFA 21. Nieuwe manieren om samen te spelen met vrienden tot nieuwe sociale elementen om meer controle te krijgen over elk moment in een carrière.

Liefhebbers van de FIFA 21 Career Mode kunnen hun team naar de top leiden door elk moment te managen, met nieuwe innovaties die voor meer diepgang zorgen tijdens wedstrijden, transfers en trainingen. Career Mode krijgt ook verbetering als het om interactieve gameplay gaat en laat je de uitkomst van elke wedstrijd controleren met de Interactieve Wedstrijdsimulator, een nieuw opgezet groeisysteem dat meer controle biedt over spelerontwikkeling en meer.

Ervaar een geheel nieuwe manier om je seizoen uit te spelen met de nieuwe Interactive Match Sim. Spring in en uit wedstrijden om het verloop van de actie te beïnvloeden, of neem de leiding over belangrijke momenten, waaronder penalty’s en vrije trappen om de uitkomst van de wedstrijd te veranderen. Controleer wedstrijdgegevens en breng rechtstreeks vanuit de sim wijzigingen aan op basis van de wedstrijdstatistieken en de prestatieniveaus en het uithoudingsvermogen van je spelers.

”Beheer de ontwikkeling van je spelers in meer detail met een vernieuwd groeisysteem. Verander rechtsback in rechtsbuiten, verdedigende middenvelders in middenruggen en meer om hiaten in je team op te vullen, en volg veranderingen in de attributen van spelers tijdens de training om te zien hoe je team vordert”

Krijg meer inzicht in de prestatieniveaus van je team met wedstrijdscherpte, een nieuw kenmerk dat aangeeft hoe waarschijnlijk het is dat je spelers zullen presteren op de meest cruciale momenten tijdens een game. Verhoog de scherpte van je spelers met een nieuw Active Training System dat je de mogelijkheid geeft om groepstrainingen te organiseren om de kans te vergroten dat je spitsen grote kansen weggeven of dat verdedigers belangrijke tackles maken.

Plan het trainingsschema van je team met een nieuw activiteitenbeheersysteem. Beslis wanneer je wilt trainen en wanneer je tijdens de week wilt rusten, terwijl je de scherpte van je spelers combineert met moreel en fitheid om het verschil te maken tussen winnen en verliezen.

Verbeterde oppositie AI ziet tegenstanders games met meer intelligentie benaderen in zowel verdediging als aanval. Nieuwe systemen zorgen voor beter geïnformeerde AI-besluitvorming bij het markeren, tackelen, passen en dribbelen om u tijdens elke wedstrijd meer uitdagingen te bieden en jouw carrière van game tot game fris te houden.

FIFA 21 Career Mode verbetert het transferrealisme door zowel menselijke als AI-gestuurde teams nieuwe manieren te bieden om spelers te ondertekenen. Maak aanbiedingen om te lenen om te kopen met optionele of verplichte toekomstige transfersommen om nieuw talent voor uw team veilig te stellen, en reageer op door AI-manager geïnitieerde spelersruilvoorstellen terwijl je de transfermarkt wilt beheersen.

Pas je carrièremodus aan met nieuwe initiële instellingsopties. Krijg een levensechtere ervaring met het onderhandelen over signeersessies op de transfermarkt met Authentic Transfers, of verhoog het startbudget van uw team om u te helpen jouw team op te bouwen met Financial Takeover.

FIFA 21 wordt op 9 oktober 2020 wereldwijd gelanceerd voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC en komt deze winter naar Google Stadia, PlayStation 5 en Xbox Series X.

Meer FIFA 21:

>