GameNerds | Get Smarter with Games
SOCIAL:
Filed under: FIFA, Nieuws

FIFA 21 Agile Dribbling is een nieuwe manier om de bal onder controle te houden

In FIFA 21 wordt Agile Dribbling geintroduceerd en is een geheel nieuwe manier om de bal onder controle te houden. Geïnspireerd door enkele van de beste dribbelaars in het echte leven!

Agile Dribbling bedoeld om je de mogelijkheid te geven om de bal snel heen en weer te bewegen om dribbelaars te helpen ga weg van verdedigers en gebruik snel voetenwerk om je te helpen ruimte te creëren door verdedigers te overhalen zich te committeren aan tackles.

EA SPORTS heeft een nieuw ​​dribbelsysteem ontworpen dat explosiever, wendbaarder en vloeiender is, terwijl het er nog steeds voor zorgt dat het vergelijkbaar blijft met wat er op het echte veld wordt gezien.

Om Agile Dribbelen uit te voeren, houdt je R1 / RB ingedrukt terwijl je de linker joystick beweegt, en je zult de dribbelaar de bal zien bewegen met snelle en nauwkeurige aanrakingen. Elke speler in het spel kan Agile Dribble, maar hoe hoger de attributen Dribbling, Agility, Reactions en Ball Control van een speler, hoe sneller, preciezer en beter ze de bal aan hun voeten kunnen houden.

FIFA 21 wordt op 9 oktober 2020 wereldwijd gelanceerd voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC en komt deze winter naar Google Stadia, PlayStation 5 en Xbox Series X.

Iedereen die de Champions Edition of de Ultimate Edition heeft besteld, kunnen de game al vanaf dinsdag 6 oktober spelen. Met EA Access is het zelfs mogelijk om FIFA 21 nog eerder te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc!

>