FIFA eClub World Cup

FIFA eClub World Cup

FIFA eClub World Cup is een toernooi waarin EA SPORTS FIFA 18-spelers van wereldklasse die zich hebben aangesloten bij profteams, het tegen elkaar opnemen.

De FIFA eWorld Cup is een virtueel voetbaltoernooi van de FIFA World Cup. Tijdens de FIFA eWorld Cup zullen 32 spelers – die zich allemaal hebben gekwalificeerd voor het evenement via de EA SPORTS FIFA 18 Global Series – strijden om de ultieme hoofdprijs – de FIFA eWorld Cup-titel, een geldprijs en een reis naar de beste FIFA Football Awards.

Je kunt FUT Champions online spelen om je te kwalificeren voor een van de FUT Champions Cups of meedoen aan verschillende live-toernooien. De Global Series Playoffs bestaan uit twee toernooien: PlayStation 4 Playoffs en Xbox One Playoffs. De 16 beste PlayStation-spelers en de 16 beste Xbox One-spelers komen in aanmerking voor de FIFA eWorld Cup 2018.

De weg naar de FIFA eWorld Cup 2018 is verdeeld in twee fases en biedt meerdere manieren om je te kwalificeren voor het toernooi:

• Fase 1: EA SPORTS FIFA 18 Global Series
• Fase 2: EA SPORTS FIFA 18 Wereldwijde Play-offs

Fase 1: De FIFA 18 Global Series

De kwalificatietour van dit jaar – de EA SPORTS FIFA 18 Global Series – biedt verschillende manieren waarop spelers zich kunnen kwalificeren voor de FIFA 18 Global Series Play-offs:

  • FIFA Ultimate Team Champions Cups: Deze massale toernooien, waar iedereen aan mee kan doen, beginnen in de FUT Champions onlinemodus. De beste spelers plaatsen zich voor twee live-evenementen, die worden gehouden in januari en april.
  • Gelicenseerde kwalificatiecompetities: Third-party competitieve gaming-organisaties en merken organiseren belangrijke evenementen waarbij kwalificatieplaatsen voor de EA SPORTS FIFA 18 Global Series Play-offs te winnen zijn. Onze third-party kwalificatietoernooien bieden dit jaar drie keer zoveel mogelijkheden voor onze spelers om aan de competitie mee te doen.
  • Officiële League Partner kwalificatiecompetities: Deelnemers kunnen uitkomen voor hun favoriete voetbalclub in officiële competitietoernooien.

Fase 2: EA SPORTS FIFA 18 Wereldwijde Play-offs

Er zijn in totaal twee Play-offs (Eén voor PlayStation 4 en één voor Xbox One). 64 spelers zullen deelnemen aan elk van de playoff-evenementen. De twee live playoff-evenementen zullen alle kwalificatiewinnaars naar het laatste toernooi leiden – de FIFA eWorld Cup 2018. 16 winnaars van PlayStation 4 Playoffs en 16 winnaars van de play-offs van Xbox One komen in aanmerking voor de FIFA eWorld Cup.

• EA SPORTS FIFA 18 Global Series PlayStation 4 Playoffs (64 spelers)
• EA SPORTS FIFA 18 Global Series Xbox One Playoffs (64 spelers)

Om deel te nemen, hebben spelers een PlayStation 4, Xbox One en uiteraard een exemplaar nodig van FIFA 18 of FIFA Online nodig. De ‘Road to the FIFA eWorld Cup’ wordt mogelijk gemaakt door FIFA Ultimate Team  en FUT Champions. Vergeet je trouwens niet te registreren op www.futchampions.com.

Heb je nog wat nodig?