GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

Eindelijk zijn One-shot Sniper Rifles gearriveerd in Warzone 2

Een verandering waar spelers al lang op hoopten, is een verbetering van Sniper Rifles waarmee ze vijanden met één schot in het hoofd kunnen uitschakelen. De ontwikkelaars hebben in het verleden al eens geflirt met dit idee, waaronder met de St. Patrick’s Day Victus XMR Blueprint, maar dit was slechts tijdelijk.

Nu krijgen spelers eindelijk hun wens vervuld in de Warzone 2 Season 3-update, omdat de ontwikkelaars hebben bevestigd dat one-shot Sniper Rifles terug zijn, op voorwaarde dat je de juiste attachement gebruikt. Sniper Rifles die zijn uitgerust met een Incendiary Rounds  kunnen spelers vanaf nu met één schot in het hoofd uitschakelen.

Zoals je zou verwachten, zal het uitrusten van iets anders dan High Velocity gepaard gaan met een aantal nadelen om de one-shot Snipers in balans te houden. Met een ander ammotype zal je “straf” krijgen voor de kogelsnelheid, waardoor het moeilijker wordt om dat ene schot in het hoofd te raken van een afstand. De mogelijkheid om een ​​vijand met drie platen met één schot uit te schakelen zou meer dan compensatie moeten bieden voor zijn tekortkomingen.

De ontwikkelaars zullen ongetwijfeld nauwlettend kijken naar de feedback over de one-shot Sniper Rifles in Warzone 2 Season 3, dus wees niet verbaasd als er meer aanpassingen komen in een toekomstige update om alles eerlijk en gebalanceerd te houden.

Lees dit artikel om er achter te komen hoe je de Intervention/FJX Imperium kunt unlocken.

>