GameNerds | Get Smarter with Games
SOCIAL:
Filed under: FIFA, Nieuws

Eerste gameplaybeelden van FIFA 21 op PlayStation 5 & Xbox Series X

FIFA 21 verschijnt op 4 december voor de PlayStation 5 en de Xbox Series X met razendsnelle laadtijden, verbeterde beelden, geluiden, spelersbewegingen ervaren, maar ook ultra-realistische voetbalomgevingen!

In dit artikel kun je meer lezen over de vernieuwingen van de ‘next-gen’ FIFA 21. Daarnaast kun je ook een paar juicy screenshots bekijken.

Naast wat informatie en screenshots is er ook een korte trailer uitgebracht waarin je de eerste beelden kunt checken voor FIFA 21 op de nieuwe generatie consoles.

Spelers die FIFA 21 voor PlayStation 4 en/of Xbox One kopen of al hebben gekocht, krijgen de PlayStation 5- en/of Xbox Series X|S-versie van de game vanaf 4 december gratis. Spelers kunnen hun FUT-club en VOLTA SQUAD naar de volgende generatie en weer terug brengen met transfermarkten over verschillende generaties in FUT 21, maar ook hun FUT- en VOLTA FOOTBALL-content en -voortgang. Voor spelers die alleen op next-gen consoles willen spelen, is er een optie om een op zichzelf staande versie van FIFA 21 op de Xbox Series X|S en PlayStation 5 te kopen voor €69,99.

>