GameNerds | Get Smarter with Games
SOCIAL:
Filed under: FIFA, Nieuws

Dit zijn de nieuwe gameplaykenmerken in FIFA 22

In elke nieuwe FIFA-game worden er nieuwe gameplaykenmerken toegevoegd, waardoor de game altijd net even anders aanvoelt dan zijn voorganger door de nieuwe gameplay-functionaliteit. Check hieronder de nieuwe kenmerken die door EA SPORTS zijn toegevoegd in FIFA 22.

Ten eerste is er ook een gloednieuw keepersysteem in FIFA 22 wat moet zorgen voor een nieuw niveau van intelligentie (lees betere keepers).

LEVENSECHTE BALBEWEGINGEN

Uit de echte wereld in FIFA 22 geïmporteerde data tillen de balbewegingen van de game naar een nieuw niveau van realisme. Bijgewerkte parameters zoals snelheid, effect, luchtweerstand, wrijving op de grond en rolweerstand betekenen dat elke aanraking, stillegging, schot, volley, pass en dribbel oogt, beweegt en vliegt zoals in het echt.

EXPLOSIEVE SPRINT

Explosieve sprint is een nieuw gameplaymechanisme dat de dynamiek van een-tegen-een-situaties verandert. Het geeft je meer controle over versnelling als je dribbelt of verdedigt. Lok tegenstanders naar je toe en kies wanneer je je maximale snelheid gebruikt om weg te komen van de verdediger om je team naar voren te brengen in de aanval.

NIEUWE AANVALSTACTIEKEN

Geef je team verschillende stijlen op de verschillende helften van het veld met nieuwe aanvalstactieken die je meer controle geven over hoe je speelt in FIFA 22: houd de bal in jouw helft en explodeer in de aanval met een snelle opbouw op de helft van de tegenstander, speel direct van de ene naar de andere zestien, of stel je team op in je eigen unieke stijl.

FIFA 22 is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 1 Oktober 2021 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC via Origin  en Steam, Stadia, PlayStation 4 en Xbox One. De FIFA 22 Legacy Edition zal beschikbaar zijn op Nintendo Switch.

>