GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws, Warzone

De eerste Infinite Warfare DLC verschijnt op 31 januari

Infinity Ward heeft bekend gemaakt dat de eerste DLC Map Pack, Sabotage, voor Call of Duty: Infinite Warfare verschijnt op 31 januari 2017 voor de PlayStation 4 en later voor andere platformen. Verwacht de gebruikelijke vier nieuwe multiplayer maps en een nieuwe zombie co-op ervaring aan de rand van een meer in de jaren ’90.

Sabotage biedt toegang tot vier nieuwe multiplayer maps inclusief een re-imagining van de klassieke Afghan map van Modern Warfare 2!

  • NoirEen duistere, smerige stadsomgeving, geïnspireerd door een futuristisch Brooklyn bij nacht. Noir is een klassieke three-lane map tegen de achtergrond van een dystopische toekomst, met cafés en parken rondom de wrede warzone in het centrum.
  • NeonEen virtueel opleidingscentrum voor stedelijke oorlogvoering. Neon is een unieke, gedigitaliseerde gevechtsarena waar auto’s en andere voorwerpen uit ijle lucht verschijnen en verslagen vijanden oplossen in honderden pixels. De zichtlijnen in de middelste laan zijn zeer geschikt voor lange-afstands-spelers, terwijl de randen van de kaart mogelijkheden bieden voor snelle tegenaanvallen en close-quarter actie.
  • RenaissanceRenaissance verplaatst spelers naar Noord-Italië, waar ze het tegen elkaar opnemen in de steegjes van Venetië. Omgeven door klassieke architectuur en gebouwen worden spelers aangemoedigd tot voortdurende actie door de grachten en buurten van deze iconische stad.
  • DominionEen re-imagining van de klassieke Afghan map van Modern Warfare 2, nu gevestigd op Mars. Dominion behoudt alle memorabele landmarks en gameplay van het origineel, maar draait nu om het gecrashte schip in het centrum. Er zijn ook aanpassingen die spelers hun voordeel laten doen met het nieuwe bewegingssysteem.

Call of Duty: Infinite Warfare Sabotage verschijnt op 13 januari 2017, eerst voor PlayStation 4, later voor andere platformen.

>
MENU