GameNerds | Get Smarter with Games
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Creëer je eigen kart en coureur in Crash Team Racing Nitro-Fueled

In Crash Team Racing Nitro-Fueled is het voor het eerst mogelijk om je eigen karts en personages aan te passen. In de nieuwe trailer is te zien hoe spelers naar eigen voorkeur body’s, wielen, kleuren, banden en stickers kunnen combineren om hun eigen karts te vormen. Daarnaast zijn er karts uit Crash Tag Team Racing en personages uit Crash Nitro Kart beschikbaar. Hierdoor kan iedereen – zowel nieuwe fans als spelers die de game al in de jaren 90 speelden – de CRT-race van hun dromen beleven.

Naast de vele kart items, voegt hoofdontwikkelaar Beenox ook N. Sane karakter skins toe aan Crash Team Racing Nitro-Fueled. Dankzij deze skins kunnen spelers hun racehelden een eigen karakter geven en deze vervolgens tot leven te zien komen met de nieuwe podium-animaties. Zo wordt het vieren van je overwinning nog leuker! Ook zullen characters van Crash Nitro Kart speelbaar zijn in de nieuwe game.

Spelers verdienen nieuwe kart onderdelen en accessoires door het spelen van de Adventure modus en door het verzamelen van Wumpa Coins, waarmee ze los kunnen gaan in de Pit Stop area. De personage stats keren terug, inclusief de Beginner-, Intermediate- en Advanced klasse, precies zoals je je dat nog herinnert. Of je nu voor het eerst gaat racen of als veteraan je skills weer eens wilt showen, het wachten is bijna voorbij!

Crash Team Racing Nitro-Fueled is vanaf 21 juni 2019 verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

>