GameNerds | Get Smarter with Games
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

Call of Duty: Mobile passeert de 300 miljoen downloads

Activision Blizzard heeft onthuld dat Call of Duty: Mobile een nieuwe mijlpaal heeft bereikt. Het bedrijf heeft namelijk aangekondigd dat de game nu wereldwijd 300 miljoen keer is gedownload! 

Call of Duty: Mobile blijft ongelooflijk succes boeken voor Activision sinds de lancering op 1 oktober 2019. De game brak records voor de snelstgroeiende mobiele titel in de geschiedenis met 150 miljoen downloads in de eerste maand. De laatste update over de nummers die op downloads werden gegeven, was in juni, toen werd onthuld dat de game meer dan 250 miljoen downloads had.

Het fijne aan Call of Duty: Mobile is dat je veel van de bekende klassieke maps kan spelen waar je ook bent. In de trein of als je gewoon even een nummer 2 moet doen.

Call of Duty: Mobile is deze maand jarig en om het te vieren heeft Activision Call of Duty: Mobile Seizoen 11 uitgebracht, het jubileumseizoen van de game. Het nieuwe seizoen bevatte de Alcatraz Battle Royale-kaart, nieuwe MP-modi en kaarten, en meer cosmetische items in de game.

Call of Duty: Mobile is beschikbaar op iOS voor iPhone & iPad en Android.

>