GameNerds | Get Smarter with Games
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Featured, Nieuws

Call of Duty Black Ops Cold War & Warzone Season 1 is uitgesteld

Afgelopen weekend hadden Activision en Treyarch aangekondigd dat de aankomende Call of Duty: Black Ops Cold War en Call of Duty: Warzone Seizoen 1 is uitgesteld!

Het nieuws komt als donderslag bij heldere hemel, omdat fans reikhalzend uitkeken naar informatie over wat ze konden verwachten met seizoen één. Jammer genoeg is nu echter aangekondigd dat het nieuwe seizoen met content wordt uitgesteld. Seizoen één van Call of Duty Black Ops Cold War & Warzone begint nu op 16 december in plaats van dinsdag 8 december.

Bereid je voor gratis content in Black Ops Cold War, inclusief nieuwe multiplayer-maps, nieuwe en favoriete 6v6-modi en afspeellijsten, de terugkeer van 2v2 Gunfight met vier nieuwe maps en een gigantische nieuwe Fireteam-map. Maak plaats aan je Gunsmith-tafel voor gratis te verwerven wapens en bereid je voor op nieuwe Zombies-modi, seizoensuitdagingen en de volledige titeloverschrijdende lancering van het Seasonal Prestige-systeem, met tot wel 1000 seizoenslevels om door te komen!

>