GameNerds | Get Smarter with Games
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

Call of Duty: Black Ops Cold War verschijnt op 13 november

De bestverkopende serie in de geschiedenis van Call of Duty keert terug met het gloednieuwe Call of Duty: Black Ops Cold War, dat zich afspeelt in het begin van de jaren tachtig.

Naast de verhalende campaign brengt Black Ops Cold War een arsenaal aan wapens en uitrusting uit de Koude Oorlog naar de volgende generatie van de Black Ops Multiplayer en is er een gloednieuwe Zombies-coöp-gameplay-ervaring.

Voor het eerst in een Call of Duty-game kun je je eigen personage creëren in de campaign! Kies je geslacht, geef jezelf een naam, een identiteit en meer.

“Het is een eer om een spannend, nieuw verhaal te mogen ontwikkelen voor Call of Duty: Black Ops-spelers,” zegt Dan Vondrak, Sr. Creative Director, Raven Software. “Black Ops Cold War begint waar het origineel eindigde en laat spelers tegen de achtergrond van de jaren tachtig een spannend verhaal vol samenzweringen beleven. Strijdend naast populaire personages als Woods, Mason en Hudson, moeten spelers de waarheid zien te achterhalen. In een wereld waarin niets is wat het lijkt, bepalen de keuzes van spelers hoe het verhaal afloopt. We kunnen niet wachten tot de fans het zelf ervaren.”

https://www.youtube.com/watch?v=aTS9n_m7TW0

 

Misleiding en intriges zijn de norm in de single-player campaign van Call of Duty: Black Ops en mengt elementen uit de popcultuur van de jaren tachtig met een samenzweringsverhaal. In dit vervolg op het originele Call of Duty: Black Ops ontmoeten spelers historische personages en leren ze harde waarheden, terwijl ze over de hele wereld reizen en strijden op iconische locaties als Oost-Berlijn, Turkije, Vietnam, het Moskou gedurende het Sovjettijdperk en meer. Als elite-operatives proberen spelers een complot te stoppen waar tientallen jaren aan gewerkt is, terwijl ze het spoor volgen van een schimmige figuur genaamd Perseus, die op een missie is om de wereldwijde machtsverhoudingen te destabiliseren en de loop van de geschiedenis te veranderen.

Call of Duty: Black Ops Cold War is door Treyarch en Raven voor de next generation consoles ontwikkeld. De game verschijnt vanaf 13 november voor PlayStation 4, Xbox One en voor pc via Battle.net. Kort daarna wordt de game ook uitgebracht voor PlayStation 5 en Xbox Series X, afhankelijk van wanneer deze consoles beschikbaar komen.

>