GameNerds | Get Smarter with Games
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Assassin’s Creed Valhalla toont gloednieuwe gameplay

Tijdens Ubisoft Forward zijn er gloednieuwe gameplay beelden getoond van Assassin’s Creed Valhalla die ons tal van nieuwigheden laten zien, waaronder een nieuw vechtsysteem!

In de gloednieuwe gameplay trailer van Assassin’s Creed Valhalla krijgen we nieuwe shit te zien, waaronder een nieuw vechtsysteem, raiding, assaults en open wereld activiteiten. De raids zitten boordevol actie en de game is bruter dan ooit tevoren, waarbij gebruik gemaakt wordt van een nieuw vechtsysteem waarmee je vijanden goed kan beuken, het afhakken van hun ledematen, maar ook kan onthoofden.

Eivor is het nieuwe hoofdpersonage en is in staat om bijlen, zwaarden en zelfs schilden te gebruiken tegen de meest uiteenlopende soorten vijanden. Tevens keert de Hidden Blade terug, die je in staat stelt om vijanden met dodelijke precisie neer te halen.

In de gehele wereld kom je verschillende uitdagingen tegen, waaronder meerdere personages met diverse verhalen en een verscheidenheid aan adembenemende landschappen.

Naast het vechten heb je eveneens toegang tot tal van aanpassingsopties om haar, tatoeages, oorlogsverf, wapens en uitrusting te wijzigen, naast de mogelijkheid om op elk moment te wisselen tussen de mannelijke of vrouwelijke Eivor. Politieke allianties, gevechtsbeslissingen en dialoogkeuzes beïnvloeden de wereld van Assassin’s Creed Valhalla, waardoor spelers weloverwogen keuzes moeten maken om hun clan en toekomst te beschermen.

Assassin’s Creed Valhalla is vanaf 17 november 2020 verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4, Stadia en PC. Tevens is de game verkrijgbaar voor Xbox Series X en PlayStation 5 bij de lancering van deze consoles. Spelers die Assassin’s Creed Valhalla op de huidige consoles aanschaffen, krijgen een gratis next-gen upgrade voor de Xbox Series X of PlayStation 5. Ook gaat de game onderdeel zijn van UPLAY+, Ubisofts abonnementsservice.

>